ttenhoff

Huisartsenpraktijk

  

MijnGezondheid.net

MOET IK NAAR DE DOKTER? en THUISARTS.NL

Moet ik naar de dokter? is een website waarmee u snel en goed kunt beslissen of u wel of niet naar de huisarts moet. De app “Moet ik naar de dokter” is ook te downloaden voor op uw mobiele apparaten. Het helpt om te bepalen of een medisch probleem kan wachten of met spoed behandeld moet worden.

Thuisarts.nl is een website voor alle patiënten, gezond of ziek. Thuisarts.nl is vooral bedoeld als ondersteuning van de voorlichting in de huisartsenpraktijk die u heeft gekregen van uw huisarts of de assistente. Hier vindt u betrouwbare informatie, gemaakt en onderhouden door huisartsen.

MijnGezondheid.net en de app MedGemak

Via MijnGezondheid.net heeft u kosteloos de mogelijkheid om via internet uw gezondheidszaken met Huisartsenpraktijk Ottenhoff veilig, gemakkelijk, snel en op een tijdstip dat het u uitkomt te regelen. U krijgt toegang tot het beveiligde portaal MijnGezondheid.net om een afspraak te maken bij de huisarts of assistente en om uw (bloed)uitslagen in te zien.

 

Al aangemeld voor MijnGezondheid.net?
Bent u nog niet aangemeld voor mijngezondheid.net? U kunt dit regelen via mijngezondheid.net

 

Mogelijkheden via MijnGezondheid.net

Op dit moment heeft u de mogelijkheid om via MijnGezondheid.net:

  1. Online een afspraak bij uw huisarts of assistente te maken. Let op: een afspraak is online tot uiterlijk 1 dag van tevoren nog te wijzigen of te annuleren
  2. Online uw (bloed)uitslagen en brieven inzien.

App MedGemak

De nieuwe app MedGemak is gekoppeld aan het patientenportaal MijnGezondheid.net en Medgemak Met de app kunt u nu nog eenvoudiger 24 uur per dag online uw zorgtaken regelen, waar en wanneer het u uitkomt. MedGemak biedt onder andere de mogelijkheid om online een afspraak te maken in de praktijk, vragen te stellen aan uw zorgverlener. 

 

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net
Iedereen die als patiënt bij Huisartsenpraktijk Ottenhoff is ingeschreven, kan gebruik maken van deze service. U kunt ook als ouder uw minderjarige kinderen tot 16 jaar aanmelden.

 

Is MijnGezondheid.net veilig? 
Omdat het om medische informatie gaat, is het belangrijk dat dit via een beveiligde verbinding plaatsvindt. MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl